Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/postit32/tinytown.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2539
TinyTown Bucuresti Loc de joaca si spatiu pentru petreceri

Despre noi

Home / Despre noi

Bine ati venit la

TinyTown!

TinyTown Play Lounge este un loc de joaca si spatiu de petreceri pentru copii în care cei mici se pot juca liber și în condiții de siguranță. TinyTown a fost gandit ca un spatiu in care copiii experimenteaza si invata prin joaca. TinyTown se afla in Bucuresti, sector 4, in zona Aparatorii Patriei – Berceni.

Te vei putea relaxa cu un suc sau cafea în zona de lounge cu WiFi gratuit, în timp ce copilul tău va explora micul orășel construit în interiorul acestui loc de joaca.

Serviciile noastre

Loc de joaca

Detalii

Petreceri pentru copii

Detalii & Programari

Cursuri pentru parinti

Detalii

Ateliere pentru copii

Detalii

TinyTown

pentru copilul tau!

Va descoperi TinyTown de la bordul masinutelor, in timp ce conduce pe Joy Avenue. Se poate opri pentru cumpărături la TinyTown Supermarket sau va prefera activități de rol la TinyTown Home.
In TinyTown Hospital va îngriji papusile bebelusi sau va putea face exercitii sportive pe aparatele speciale pentru copii din TinyTown Fitness Center.
Va plonja cu bucurie in TinyTown Ball Pool, iar cand va simti nevoia de o pauza isi va lasa imaginatia sa zboare in TinyTown Art & Library Corner. Cand lucrurile se vor „impotoli” vor fi reparate “pe masura” la TinyTown Tool Shop, iar masinutele pot fi alimentate cu combustibil de la TinyTown Gas Station. (Mai pastram si cateva locuri secrete pe care va invitam sa le descoperiti!).

Dar oraselul nostru nu este doar un loc pentru „munca” ci si pentru petreceri. Asa ca spatiul va sta la dispozitie si pentru sarbatorirea zilelor speciale din viata familiei.
Copilul tau va adora TinyTown!

TINYTOWN NU ESTE DOAR UN LOC JOACA, CI POATE FI SI UN SPATIU DE PETRECERI PENTRU COPII, FIE CA VORBIM DE ZILE DE NASTERE, ONOMASTICE SAU ALTE OCAZII SPECIALE.
ASA CA SPATIUL DE PETRECERI VA STA LA DISPOZITIE SI PENTRU SARBATORIREA ZILELOR SPECIALE DIN VIATA FAMILIEI.

In variantele Standard si Basic, o petrecere pentru copii nu implica automat si rezervarea in totalitate a locatiei TinyTown, fiind permis accesul copiilor din afara petrecerii in spatiul de joaca.
In varianta Extra, veti beneficia de rezervarea in totalitate a locatiei TinyTown, accesul fiind permis exclusiv participantilor la petrecere.
Nu organizam doua petreceri in acelasi timp!