Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/postit32/tinytown.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2539
Loc de joaca - TinyTown

Loc de joaca

Home / Loc de joaca

TinyTown Play Lounge este locul de joacă în care cei mici se pot juca liber și în condiții de siguranță. TinyTown a fost gandit ca un spatiu in care copiii experimenteaza si invata prin joaca. Tu te vei putea relaxa cu un suc sau cafea în zona de lounge cu WiFi gratuit, în timp ce copilul tău va explora micul orășel construit în interiorul locului de joacă.
Copilul tau va descoperi TinyTown de la bordul masinutelor, in timp ce conduce pe Joy Avenue. Se poate opri pentru cumpărături la TinyTown Supermarket sau va prefera activități de rol la TinyTown Home. In TinyTown Hospital va îngriji papusile bebelusi sau va putea face exercitii sportive pe aparatele speciale pentru copii din TinyTown Fitness Center. Va plonja cu bucurie in TinyTown Ball Pool, iar cand va simti nevoia de o pauza isi va lasa imaginatia sa zboare in TinyTown Art & Library Corner. Cand lucrurile se vor „impotoli” vor fi reparate “pe masura” la TinyTown Tool Shop, iar masinutele pot fi alimentate cu combustibil de la TinyTown Gas Station.

O ora de joaca

10 Lei
De LUNI pana VINERI cu exceptia sarbatorilor legale
  • Acces o ora la locul de joaca
  • Zona de lounge cu Wi-Fi

O ora de joaca

12 Lei
SAMBATA, DUMINICA si in zilele de sarbatoare
  • Acces o ora la locul de joaca
  • Zona de lounge cu Wi-Fi